Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.03.2020
Mimořádná opatření!
Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni od 17.3.2020 do odvolání přistoupi... číst celé
08.02.2020
Dárky k matraci
!!! Nyní AKCE: k vybraným matracím praktický DÁREK !!!     číst celé
28.11.2019
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1000 Kč máte u nás dopravu zdarma číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
14.03.2020 Zdravé spaní
Jak vybrat správnou matraci?
Kvalitní spánek a pohodlí pro vaše záda jsou na prvním místě. číst celé
14.02.2020 Zdravé spaní
Jaká je správná výška postele a jak udělat z nízké postele postel vysokou?
Jak si kdo ustele, tak si lehne. Postel je jednoznačně dominantou každé ložnice a má přímý vliv na to, jak se vyspíte. Při jejím pořizování se zamýšle... číst celé
17.10.2019 Zdravé spaní
8 věcí, které způsobují neustálou únavu
Ráno se vzbudíte, nasnídáte a sotva dojedete do práce, už byste nejraději opět zalezli do postele. Připomíná vám to něco? Vaše každodenní rutina? Tak ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat správnou matraci?
Jak vybrat správnou matraci?
Kvalitní spánek a pohodlí pro vaše záda jsou na prvním místě. číst celé
Jaká je správná výška postele a jak udělat z nízké postele postel vysokou?
Jaká je správná výška postele a jak udělat z nízké postele postel vysokou?
Jak si kdo ustele, tak si lehne. Postel je jednoznačně dominantou každé ložnice a má přímý vliv na to, jak se vyspíte. Při jejím pořizování se zamýšle... číst celé
8 věcí, které způsobují neustálou únavu
8 věcí, které způsobují neustálou únavu
Ráno se vzbudíte, nasnídáte a sotva dojedete do práce, už byste nejraději opět zalezli do postele. Připomíná vám to něco? Vaše každodenní rutina? Tak ... číst celé
Jak na partnerské usínání aneb vyspěte se dobře oba
Jak na partnerské usínání aneb vyspěte se dobře oba
Usínání v náruči milované osoby je krásné. I ono ale může být zdrojem stresu a mileneckých šarvátek. A to v případě, že mají partneři na spánek rozdíl... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz